Voor en met jou

Wij kunnen een gelikte processchema maken van hoe wij werken, maar onze aanpak is mensenwerk, transparant en recht door zee. Jij geeft aan wat je nodig hebt en wij doen de rest. No-nonse.

Wij hebben een uitgebreid netwerk met freelance developers, scrum masters en projectmanagers in India en Nederland, doen een voorselectie en jij krijgt de geselecteerde profielen.

Samen met jou maken wij een keuze, waarbij jij de kandidaten ook zelf kan spreken via Skype, Zoom, Teams of een andere online tool.

Natuurlijk zijn wij ook open en transparant in de tarieven en marges. Geen geheimen. Vertrouwen en eerlijkheid is de basis van onze samenwerking. Zo zitten wij in elkaar. Zo willen wij ook zaken doen.

Wij regelen het papierwerk, zodat jij je meteen kan focussen op het werk waarvoor jij ons hebt gevraagd. Simpel toch?

Werving

AGile

Niet omdat het hip is

Wij werken en denken Agile. Niet omdat het hip is maar omdat wij geloven dat een flexibele aanpak met korte iteraties en met jou aan het stuur de kortste weg is naar goed werkende software,

Jij beheert de werkvoorraad en bepaalt de prioriteit. 100% betrokkenheid. In sprints van 1 tot 4 weken levert jouw team werkende en meteen bruikbare software op. 

Aan het einde van iedere sprint kijken wij samen terug. Wat ging er goed en wat kan er beter? Samen leren en verbeteren. Klinkt goed, toch?

Geen paniek als je nog onbekend bent in de Agile-scene. Wij helpen je graag. Wij kennen de Agile-boeken en hebben een lading aan Agile-certificaten, maar zijn vooral praktisch en kijken wat het beste bij jou past.

Head Quarters
Striksteeg 7
7411 KR  Deventer
Bellen en mailen
T: ‭+31 570 244 003
M: hans@cloud9offshore.nl
Bel of e-mail ons

Nieuwsgierig hoe wij ook jou kunnen helpen?