Maatwerksoftware zonder zorgen

Van begin tot eind

Naast detachering, waarbij jij aan het roer staat van het team, doen wij ook projecten. Heb je een website, mobiele app of online platform nodig dan kunnen wij deze klus, van begin tot eind, ook van jou aannemen. Wij zorgen voor het team, de begeleiding en het management om jouw klus op tijd te klaren. Geen zorgen voor jou. Punt uit.

Betaal naar tevredenheid

Tevreden klanten zijn voor ons het minimum. Meer dan tevreden klanten is ons streven. Wij doen onze uiterste best om verwachtingen te overtreffen. Daarmee leggen we de lat hoog, maar het prikkelt ons om iedere dag beter te worden. En dat willen wij.

Wij zijn overtuigd van onszelf. Daarom durven wij ons te laten betalen naar jouw tevredenheid. Stoere praat? Nee hoor, lees maar verder.

Hoe het werkt? Er wordt een lage basisprijs afgesproken voor het op te leveren project. Jij geeft aan waar jij meer dan tevreden van wordt. Hierbij moet je bijvoorbeeld denken aan: manier van communicatie, hoe je op de hoogte gehouden wilt worden, oplevertijden, you name it!

Met deze tevredenheidscriteria kunnen wij een bonus verdienen, waarbij de kwaliteit van de code natuurlijk buiten kijf staat.

Aan het einde van het project nemen we samen deze criteria door. Jij bepaalt waar jij blij van geworden bent en of wij de tevredenheidscriteria hebben gehaald en wat onze beloning is.

Head Quarters
Striksteeg 7
7411 KR  Deventer
Bellen en mailen
T: ‭+31 570 244 003
M: hans@cloud9offshore.nl
Bel of e-mail ons

Nieuwsgierig hoe wij ook jou kunnen helpen?