Versterk jouw team met ervaren Indiase developers en testers

SNEL OPSCHALEN DOOR UITGEBREID NETWERK

In het kort: je kan bij ons Indiase en Nederlandse developers, scrum masters en ‘old school’ projectmanagers inhuren. Top-notch, gedreven, grenzen opzoekend, talentvol en helemaal in de Agile-sizzle.

Dankzij een enorm netwerk aan Indiase freelance IT-professionals en IT-partners helpen wij jou snel met het opschalen van ‘hands & brains’ voor het bouwen van online applicaties, platformen en mobiele Apps. Flexibel. Kostenbesparend. Klinkt haast te mooi om waar te zijn, of niet? Daag ons uit en vertel wat er bij jou speelt.

Al voor € 3.500,- per maand ...

Binnen een paar weken extra kennis en capaciteit voor jouw team is natuurlijk het belangrijkste. Een nevenvoordeel wat je meepikt zijn onze scherpe tarieven. Je hebt al een ervaren Indiase developer of tester voor € 3.500,- per maand. Dat is omgeveer € 20,- per uur. En dan hebben wij het over senior professionals. Probeer daar maar eens een Nederlandse topper voor te vinden, freelance of in eigen dienst.

WIJ ZIJN GOED IN KLEINE TEAMS

Jij vraagt en wij ‘draaien’, zoeken en vinden de perfecte fit voor jou. Of het nu één of meerdere Agile developers zijn of zelfs een heel (scrum)team, inclusief scrum master en eventueel product owner. Wij storten ons enthousiast en vol overgave op iedere hulpvraag en stoppen pas totdat jij meer dan tevreden bent.

Opgelet, wij zijn goed in teams van 2 tot 6 IT-toppers. Alleen dan kunnen wij IT-toppers van vlees en bloed, met de juiste expertise en passende persoonlijkheid, leveren en zijn we niet aan het schuiven met ‘papieren’ CV’s.

HYBRIDE TEAMS

Teams hoeven natuurlijk niet alleen maar uit Indiase developers bestaan. Wij stellen samen met jou het beste team samen. Dat kan ook een hybride team met Indiase en Nederlandse developers zijn, aangevuld met jouw eigen teamleden.

Natuurlijk gooien wij jou niet in het diepe met een ‘vreemd’ offshore of hybride team. Wij zijn gepokt en gemazeld in het smeden van remote en offshore teams en helpen jou natuurlijk ook om jouw team zo snel mogelijk op vlieghoogte te laten komen en te laten groeien tot verrassende hoogtes. Indien gewenst is het ook mogelijk om Indiase teamleden voor één of meerdere weken op locatie bij jou te laten werken. Wij halen ze graag voor jou over, als de corona-maatregelen dat natuurlijk toelaten.

Kijk ook eens bij ‘Onze werkwijze’ over hoe wij te werk gaan in het vinden van de juiste IT-talenten voor jou.

Our Tech stack

Onze kennis van technologieën is vrijwel onuitputtelijk. Wij halen jouw teamleden uit ons enorme netwerk aan Indiase freelance IT’ers en Indiase partners. Hierdoor zijn wij niet begrensd door het kunnen van eigen medewerkers of een locatie. Wij kunnen vrijwel alle kennis en ervaring leveren die jij maar wenst. In de slider hieronder vind je slechts enkele voorbeelden.

Bellen en mailen
T: ‭+31 6 21 26 41 21
M: edward@tripletwist.nl
Neem contact op

Nieuwsgierig hoe wij ook jou kunnen helpen?