Wij zijn Cloud9 Offshore. Aangenaam!

Wij zijn Cloud9 Offshore, een netwerk van gedreven Indiase en Nederlandse freelance developers, scrum masters en ‘old school’ projectmanagers.

ONZE AMBITIE

Het beste detacheringsbedrijf in Nederland worden voor het inhuren van offshore developers en teams van 2 tot 6 developers, waarbij wij offshore softwareontwikkeling ook toegankelijk maken voor kleinere bedrijven en projecten.

Wij geloven dat mensen productiever en tevredener zijn als zij op een plek en tijdstip werken die zij fijn vinden. Niet iedereen piekt tussen 9 en 5. Ook vinden wij dat een fysieke locatie beperkt bij het vinden van de beste mensen. Het zou toch erg toevallig zijn als de beste mensen precies in de buurt van jouw kantoor wonen, of niet? Vandaar Cloud9 Offshore.

UITGEBREID NETWERK

Met onze vele contacten en een uitgebreid netwerk aan freelance IT-talenten in Nederland en India vinden wij altijd de beste mensen voor jou. Van ‘losse’ developers tot aan complete teams. Iedere IT-topper werkt remote, vanaf de plek waar hij of zij zich het beste voelt.

ONZE MISSIE.

Jou helpen met het realiseren van onlineoplossingen door het leveren van Indiase en Nederlandse IT-toppers, die naadloos onderdeel van jouw team worden en direct een productieve boost en een mooie besparing op jouw IT-budget geven.

Het Nederlandse Cloud9 Offshore team

Trailblazer

Edward Vernhout

Edward heeft ruim 15 jaar ervaring met offshore (India en Brazlië) development teams. Hij heeft o.a. de Nationale Politie, T-Mobile, Stella e-bikes, Body & Fit en de Belastingdienst geholpen om het beste uit hun teams te halen. Gedreven en enthousiast neemt hij mensen mee, vaak met een kwinkslag om zaken te relativeren of het ijs te breken.
Met Hans hebben we een saleszwaargewicht in de gelederen. Hij is gepokt en gemazeld in het helpen van bedrijven die extra ‘hands en brains’ zoeken. Zijn focus lag op de Nederlandse markt, maar voor ons kijkt hij over de landsgrenzen. Hans luistert, denkt mee en zoekt naar oplossingen op maat. Kenmerkend voor Hans: eerlijk, transparant en prettig ongeduldig.
Communicator

Leonie Roijen

Leonie is onze young professional op het gebeid van marketing en communicatie. Aan het begin van haar carrière, maar jarenlange ervaring met het buitenland. Een echte international. Ze helpt je graag met het verwoorden en naar buiten brengen van de juiste boodschap. Een doelgericht bericht of juist een algemene mededeling, Leonie denkt graag met je mee!
Sjoerd is goed in het linken van de juiste mensen. Terecht optimistisch en relevant detailgericht pakt hij vraagstukken aan. Onvermoeibaar en eerlijk zijn kernwaarden bij de werkwijze van Sjoerd. Zijn advies strekt van NL tot over de grenzen: een echte problem-solver. Hij maakt graag kennis.
Head Quarters
Striksteeg 7
7411 KR  Deventer
Bellen en mailen
T: ‭+31 570 244 003
M: hans@cloud9offshore.nl
Bel of e-mail ons

Nieuwsgierig hoe wij ook jou kunnen helpen?