Wat zijn de voordelen van het zakendoen met TripleTwist?

Nog even opgesomd:

  • Je weet vooraf de kosten, dus je weet waar je aan toe bent;
  • Je maakt zelf onderdeel uit van het team als product owner;
  • Je hebt een vaste Nederlandse contactpersoon;
  • TripleTwist biedt een breed aanbod van experts in verschillende digitale gebieden;
  • Door de Scrum methodiek wordt er met hoge snelheid steeds bruikbare resultaten geleverd;
  • In India zijn de salarissen lager, dus lagere kosten!
  • TripleTwist heeft jarenlange ervaring met begeleiding en coaching van teams met professionals uit verschillende culturen en tijdzones, die niet op dezelfde plek werken;
  • In India is veel minder schaarste van professionals, dus veel gemakkelijker om aan de juiste mensen te komen.

Wat doet TripleTwist?

TripleTwist verzorgt naast recruitment en detachering (offshore) outsourcing van software developers. De professionals werken vanuit Nederland en India.

Welke diensten biedt TripleTwist?

Wij bieden ‘offshore’ twee soorten diensten aan: detachering en projectmatig werken. Wanneer je kiest voor detachering, huur je één of meerdere professionals in ter uitbreiding van jouw capaciteit en/of kennis. TripleTwist zorgt voor de juiste mensen en jij stuurt ze zelf aan (eventueel samen met jouw contactpersoon in Nederland).

Wanneer detachering niet het juiste antwoord is, dan kunnen wij op basis van een project zorgen dat jouw oplossing ontwikkeld en geïmplementeerd wordt. Dit doen wij met (een mix van) Nederlandse en Indiase professionals.

Indien gewenst is het ook mogelijk om jouw (Indiase) teamleden voor één of meerdere weken op locatie bij jou te laten werken. Wij gaan altijd voor maatwerk bij de klant!

Hoe communiceer ik met mijn professional of development team?

Ook dat is maatwerk bij TripleTwist. Je kunt ervoor kiezen de communicatie via de Nederlandse contactpersoon te laten verlopen, maar wanneer je kiest om direct met jouw Indiase teamleden te communiceren vinden wij dit geen enkel probleem! Met online tools als Jira, Skype en Slack is de wereld erg klein geworden.

Hoe lang duurt het voordat TripleTwist kandidaten heeft?

Afhankelijk van de gewenste ervaring en skillset kunnen wij al binnen een week leveren. Bij moeilijkere profielen kan dit langer duren maar PHP-ontwikkelaars kunnen wij vrijwel direct leveren.

Wie neemt mijn developers aan?

Wij zijn een netwerkorganisatie die (eventueel) met gemixte Nederlandse en Indiase teams werkt. Wij hebben jarenlange ervaring met het begeleiden en coachen van remote teams met professionals uit verschillende culturen en tijdzones. De professionals werken vanuit Nederland en India. Jouw contract is met TripleTwist in Nederland en wij regelen de rest.

Hoe vindt facturatie plaats?

Wij trekken binnen scrum sprints van 2 weken. Facturatie vindt plaats per 4 weken, tweewekelijks vooraf en 2-wekelijks achteraf. Onze betalingstermijn is maximaal 30 dagen.

Werkt dat nu wel werken met mensen zo ver weg in een andere tijdzone?

Het tijdverschil met India bedraagt tussen 3,5 en 4,5 uur (CET), vanuit Nederland is er dus sowieso een overlap van zo’n 5 uur per dag. Natuurlijk, de geografische afstand is groot (bijna 7.000 km), maar door middel van moderne (beeld)communicatiemiddelen lijkt het alsof de professionals bij jou op kantoor werken. En ja, het is een andere cultuur met andere gebruiken dan je wellicht gewend bent, dus daar moet je even aan wennen en daar helpen we je bij. Het helpt natuurlijk ook wanneer je jezelf even hierin verdiept!

Ik ben overtuigd en wil graag starten, wat moet ik doen?

Neem contact met ons op via het contactformulier en vertel ons wat je zoekt voor oplossing, skillset, ervaring en eventueel extra wensen. Wij kijken of we jouw wens direct kunnen vervullen en nemen direct contact op om jouw wensen door te spreken om gezamenlijk tot de juiste oplossing te komen. Jij maakt vervolgens jouw keuze en we kunnen van start!

Wat als ik meer of minder capaciteit nodig heb?

Wij zijn flexibel. Heb je (tijdelijk) meer of minder capaciteit nodig? Geen probleem. Na iedere sprint kun je op- of afschalen. Natuurlijk is het fijn als je tijdig aangeeft als je extra ICT-professionals nodig hebt, want dan kunnen wij meteen een zoekopdracht starten. Wil je helemaal stoppen? Dat kan, wij hanteren slechts een opzegtermijn van één sprint.

Kan ik mijn team in Nederland en India ontmoeten?

Jazeker! We juichen dat zelfs toe omdat het bijdraagt aan het resultaat van de samenwerking. Overigens is het bijna een ‘must’ om bij de start van een samenwerking elkaar voor één of enkele weken te zien, of in Nederland of in India. Dat geeft een boost aan de samenwerking. Wij helpen natuurlijk bij de onboarding van jouw Indiase, maar ook Nederlandse, teamleden.

Hoe kan ik zien wat mijn developer of team gedaan heeft?

Wij werken volgens de scrum methodiek en jij maakt zelf deel uit van het ontwikkelteam. Jij bepaalt zelf, als “product owner”, de werkvoorraad en de prioriteiten van het team. De werkvoorraad, ook wel de backlog genoemd, wordt bijgehouden in een online tool, zoals JIRA of Trello. Zo houd je zelf dus altijd een vinger aan de pols. Wij trekken “sprints” van 2-4 weken om het gewenste resultaat op te leveren. Aan het einde van iedere sprint krijg je een demo van wat het team die sprint gedaan heeft. Jij communiceert voornamelijk met onze scrum master, die zorgt dat het proces en de communicatie soepel verloopt.

Spreken alle TripleTwist professionals goed Engels?

Engels is (naast Hindi) de voertaal in India waardoor onze mensen altijd prima in Engels zijn. Goede taalvaardigheid en prima communicatievaardigheden zijn voor onze (Indiase) ICT-professionals basisvereisten.

Bellen en mailen
T: ‭+31 6 21 26 41 21
M: edward@tripletwist.nl
Neem contact op

Nieuwsgierig hoe wij ook jou kunnen helpen?